Alles voor een gezonde zaak

Fitnessdelivery voor professionals

Fitnessdelivery heeft zich over de jaren heen gespecialiseerd op het gebied van bedrijfsfitness, denk hierbij aan totaalinrichtingen van Crossfitboxen, Fysiopraktijken, Personal trainers en hotel en wellness instellingen. Laat je adviseren door één van onze medewerkers voor een totaaloplossing, ofwel het meedenken over de inrichting van de gym.

https://www.fitnessdelivery.nl/media/experius/content/block/Foto_1.jpg
https://www.fitnessdelivery.nl/media/experius/content/block/Foto_2.jpg
De specialist in Crossfit

Meedenkend voor 100% resultaat

Met een breed assortiment aan Crossfit items en Rigs kan Fitnessdelivery een complete Crossfitbox ontwerpen en adviseren waar nodig. Wat de beste indeling is voor het plaatsen van de Rigs en zo efficiënt mogelijk om te gaan met de ruimte. Neem contact met ons op en kom langs in onze winkel in Hilversum voor een oriënterend gesprek.

Kom langs in onze winkel Rigs en Racks
Fitnessdelivery voor professionals van A tot Z

Altijd persoonlijk contact

Fitnessdelivery gaat net even wat verder dan de rest, om samen tot een ultiem resultaat te komen voor de fitnessoplossing in jouw bedrijf. Een fitte medewerker is iemand die zich zowel fysiek als mentaal goed voelt, en hier draagt bewegen op de werkvloer aan mee.

Bedrijfsfitness bij Fitnessdelivery

✔ Altijd persoonlijk en specialistisch advies

✔ Betalen op factuur

✔ Meedenken in kansen

✔ Uitgebreide winkel in Hilversum

✔ Niet gebonden aan 1 merk

✔ Oplossingen voor elk budget

✔ Eigen technische dienst
Group_13_2.png https://www.fitnessdelivery.nl/media/experius/content/block/Marijn_vrijstaand.png
Fysiopraktijk inrichten
Opzoek naar een nieuwe loopband of hometrainer voor de fysiotherapiepraktijk, Fitnessdelivery biedt een breed scala aan semiprofessionele en professionele fitnessartikelen. Of een gehele oefenruimte indelen en het tekenen hiervan kunnen wij uit handen nemen. Veel zaken komen samen bij het ontwikkelen van een fysiopraktijk, de combinatie van fitnesstoestellen, klein fitness, de ervaring van de klant, en hierin meegenomen het budget. Dit alles maakt samen de perfecte fysiopraktijk, waar de patiënt centraal staat en optimaal kan revalideren.

Fitnessdelivery is al 15 jaar de specialist in cardio- en fitnessapparatuur, dit gecombineerd met ons eigen serviceteam bieden wij de fysiopraktijken een totaaloplossing. Geen zorgen maken over installatie en garanties, wij gaan hierin tot het uiterste. Kom langs in de onze fysiospeciaalzaak in Hilversum voor het uitgebreid testen en advies.
https://www.fitnessdelivery.nl/media/experius/content/block/Foto_4.jpg
https://www.fitnessdelivery.nl/media/experius/content/block/Foto_5.jpg
Personal training studio inrichten
Ben je personal trainer en opzoek naar de nieuwste fitnessartikelen, dan ben je bij Fitnessdelivery aan het juiste adres. Altijd een up-to-date assortiment en uit voorraad leverbaar. Vaste klanten kunnen bij ons gebruik maken van op rekening bestellen, wij versturen de bestelling en je ontvangt de factuur per mail, waarna je 14 dagen de tijd hebt om die te betalen.

Ben je een startende personal trainer en wil je meer advies over welke items te kopen, kom dan langs in de winkel of neem contact met ons op. Tijdens een oriënterend gesprek zullen wij op basis van jouw wensen een voorstel maken, ook qua betalingscondities is een hoop te bespreken. Door de jaren heen heeft Fitnessdelivery veel samenwerkingen gehad met personal trainers door heel Nederland.
Scroll to top