Wettelijke bedenktijd van 14 dagen

In de eerste 14 dagen na ontvangst van uw aankoop kunt u de koopovereenkomst herroepen. Dat betekent dat u uw aankoop mag uitproberen, zoals u het betreffende product ook in een normale winkel zou mogen uitproberen. Let er wel op dat uw aankoop na het eerste gebruik niet meer (geheel) in nieuwstaat kan zijn en we het door u geretourneerde product niet meer als nieuw kunnen verkopen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermidndering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Bij terugname na gebruik kan het dus zijn dat u niet het volledige aankoopbedrag terug krijgt. Bij het retourneren van uw bestelling verzoeken wij u de originele verpakking te gebruiken, of als u die niet meer heeft, te zorgen voor een goede verpakking voor het vervoer terug. 

Alleen bij Fitnessdelivery.nl nú 60 dagen bedenktijd

Heeft u langer nodig dan de wettelijke 14 dagen bedenktijd? Dat is bij Fitnessdelivery.nl geen probleem! Wij begrijpen heel goed dat mensen hun nieuwe aankoop graag van alle kanten willen inspecteren en er, in het geval van een fitnessapparaat, ook langer over de aankoop na willen denken. 

Bij Fitnessdelivery hebben wij onze bedenktijd uitgebreid naar 60 dagen, een service om ervoor te zorgen dat uw aankoop geheel naar tevredenheid is. 

Fitnessapparatuur retourneren in ongebruikte staat - voorwaarden extra bedenktijd tot 60 dagen na aankoop

Vindt u de kleur toch niet mooi? Blijkt de maat niet juist te zijn? Geen zorgen, u kunt uw fitnessapparatuur binnen 60 dagen na aankoop aan ons retourneren. Let hierbij op het volgende:

 • De 60 dagen bedenktijd geldt alleen voor bij Fitnessdelivery gekochte apparatuur / artikelen.
 • De fitnessapparatuur- / artikelen is nog in ongebruikte staat en de apparatuur / artikelen komt retour in de originele verpakking;
 • U kunt binnen een termijn van 60 dagen na levering en zonder opgave van reden de koopovereenkomst herroepen;
 • Om het herroepingsrecht uit te oefenen dient u ons per post of e-mail (info@fitnessdelivery.nl) op de hoogte te stellen van uw beslissing de koopovereenkomst te herroepen;
 • Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
 • Na het herroepen van de koopovereenkomst dient u ons de betreffende producten zo snel mogelijk, maar niet later dan binnen 14 dagen na de dag van uw herroeping, terug te sturen;
 • De verzendkosten voor de retourzending van de producten komen voor rekening van de klant;
 • Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping krijgt u het aankoopbedrag, de eventueel berekende verzendkosten voor heenzending van uw bestelling en alle verdere berekende kosten teruggestort. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. Eventuele verzendkosten voor het retour sturen, die ontstaan zijn door een ophaalopdracht aan Fitnessdelivery.nl te geven, worden ingehouden op het terug te storten bedrag.

Mogelijkheden voor retourneren

U kunt het te retourneren product op twee manieren retourneren:

 • U kunt het zelf terugbrengen naar Nieuwe Havenweg 51 F1 te Hilversum
  (maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17u l zaterdag en zondag gesloten)
 • U kunt het per post terugsturen.

Retourprocedure bij terugsturen per post

U kunt op deze wijze producten aan ons retourneren:

 • Stuur ons per email (info@fitnessdelivery.nl) of post een bericht met uw voornemen;
 • Vermeld uw bestelnummer en hetgeen u wilt retourneren;
 • Geef ook aan of u het wilt ruilen of dat u het aankoopbedrag terug wilt;
 • Wij sturen u per e-mail het retourformulier, dat u in kan vullen en mee kan sturen met de retourzending.

Kosten voor retourneren

In een garantiegeval komen de kosten van het terugsturen voor Fitnessdelivery.nl. In alle andere gevallen komen de kosten voor het terugsturen voor uw eigen rekening. 

 • Een accessoire (een product dat in een regulier klein pakket past) kunt u zelf verpakken en naar het postkantoor brengen. Verzending (en eventueel verzekering) van het pakket kunt u in het postkantoor betalen.
 • Een fitnessapparaat of bokszakken kunt u via Fitnessdelivery.nl door PostNL of Transmission op laten halen. De ophaalopdracht kost tussen de € 30 en € 50 per apparaat of bokszak.
 • Het zelf terugbrengen van uw bestelling naar het magazijn te Hilversum is vanzelfsprekend in alle gevallen kosteloos. 

Retourformulier bekijken?  Klik hier.

Scroll to top