Suples Bulgarian Bag Synthetic Leather XS 5kg
Korting 7%

Suples Bulgarian Bag Synthetic Leather XS 5kg

Korting 7%
€ 138,95 € 149,95
of 46,32 in 3 termijnen Betaal het eerste termijn direct via iDeal en het tweede en derde termijn na 30 en 60 dagen.
Geen BKR registratie, geen rente, geen onvoorziene kosten. Transactiekosten: €0,-
Productomschrijving

Personal trainers en atleten zijn altijd opzoek naar nieuwe en effectieve fitness tools. Idealiter zoeken de trainers  materialen die multifunctioneel, effectief en duurzaam zijn. De Suples Bulgarian Bag XS voldoet aan al deze eisen en meer. 

De Suples Bulgarian Bag XS zijn bij Fitnessdelivery beschikbaar in extra small tot large. De producten zijn ontworpen door Ivan Ivanov (bekende worstel- en strength&conditioning coach), met trots geproduceerd in Bulgarije en gebouwd met de sterkte en duurzaamheid om bijna alles aan te kunnen. 
De meeste tot bijna alle oefeningen die je kunt uitvoeren met kettlebells, dumbbells, medicine ballen, gewichtsvesten en bars, kunnen ook uitgevoerd worden met de Bulgarian Bags. 

Daarnaast biedt de Suples Bulgarian Bag XS ook oefeningen die niet kunnen gedaan kunnen worden met andere materialen. De atleet kan zich in alle drie de ‘planes of motion’ bewegen tijdens één oefening! Atleten uit elke tak van sport kunnen voordeel halen uit de unieke training technieken van Suples.

De Suples Bulgarian Bag XS raden we aan voor beginners. Deze bags kunnen ook gebruikt worden tijdens speelse trainingen en activiteiten met kinderen.
Ook atleten kunnen voordeel halen uit het trainen met de XS bags; ze kunnen gebruikt worden voor ‘high-rep’ snelheidstrainingen. De gele straps geven aan dat het een extra small bag is.  

Specificaties
Meer informatie
SKU SUPLES01
EAN 7430436039016
Conditie Nieuw
Leverancier Lifemaxx
Producttype powerbag
Kleur geel
Materiaal_1 Kunststof
Klasse Semi-professioneel
Garantie thuisgebruik 2 jaar
Garantie onderdelen 1 jaar
Reviews
Scroll to top