Suples Bulgarian Bag Synthetic Leather M 12kg
Korting 6%

Suples Bulgarian Bag Synthetic Leather M 12kg

Korting 6%
€ 168,95 € 179,95
of 56,32 in 3 termijnen Betaal het eerste termijn direct via iDeal en het tweede en derde termijn na 30 en 60 dagen.
Geen BKR registratie, geen rente, geen onvoorziene kosten. Transactiekosten: €0,-
Productomschrijving

Personal trainers en atleten zijn altijd opzoek naar nieuwe en effectieve fitness tools. Idealiter zoeken de trainers  materialen die multifunctioneel, effectief en duurzaam zijn. De Suples Bulgarian Bag M voldoet aan al deze eisen en meer. 

De Suples Bulgarian Bag zijn bij Fitnessdelivery beschikbaar in extra small tot large. De producten zijn ontworpen door Ivan Ivanov (bekende worstel- en strength&conditioning coach), met trots geproduceerd in Bulgarije en gebouwd met de sterkte en duurzaamheid om bijna alles aan te kunnen. 

De meeste tot bijna alle oefeningen die je kunt uitvoeren met kettlebells, dumbbells, medicine ballen, gewichtsvesten en bars, kunnen ook uitgevoerd worden met de Bulgarian Bags. 

Daarnaast biedt de Suples Bulgarian Bag M ook oefeningen die niet kunnen gedaan kunnen worden met andere materialen. De atleet kan zich in alle drie de ‘planes of motion’ bewegen tijdens één oefening! Atleten uit elke tak van sport kunnen voordeel halen uit de unieke training technieken van Suples.

De Suples Bulgarian Bag M  raden we aan voor atleten  met een gemiddelde anaërobe capaciteit en conditie. Deze bags zijn ideaal voor de meeste mannen welke net zijn begonnen om de Bulgarian Bag technieken aan te leren. De medium bag zullen de gebruikers uitdagen qua conditie maar vooral in de anaërobe capaciteit, het uithoudingsvermogen van de spieren, grip sterkte en algemene uithoudingsvermogen  van de gebruiker. De rode straps geven aan dat het een medium bag is.   

Specificaties
Meer informatie
SKU SUPLES03
EAN 7430436039030
Conditie Nieuw
Leverancier Lifemaxx
Producttype powerbag
Kleur rood
Materiaal_1 Kunststof
Klasse Semi-professioneel
Garantie thuisgebruik 2 jaar
Garantie onderdelen 1 jaar
Reviews
Scroll to top