Triceps set RS Sports Kunststof 40kg

Triceps set RS Sports Kunststof 40kg

Productomschrijving

Met deze set ben je zeer goed voorzien van tools die het trainen van je armen goed mogelijk maakt. Jouw Biceps en Triceps kan je nu op diverse manieren trainen. Met voldoende gewicht en uitdaging heb je een set in handen die je spiergroei stimuleren voor kleinee spiergroepen (biceps/triceps). Train per arm appart of tegelijkertijd met de curlstang of tricepsstang van RS Sports.

Deze set bestaat uit de volgende artikelen:

Set bestaande uit: 

  • 2 X Halterstang RS Sports 36cm 2kg
  • 1 x Tricepsstang RS Sports
  • 1 x curlstang RS Sports
  • 8 X5 kg
  • inclusief schroefsluiters (8x 0.25kg)
Training dumbells of halterstang
Het grote voordeel aan trainen met dumbells is dat je al je spieren apart aan kunt pakken, hierdoor is bijna iedere spier perfect te trainen. Dumbells zijn handzaam en makkelijk te verplaatsen, daarom staan ze garant voor de perfecte workout voor thuis. 

Er bestaan talloze oefeningen die je staand of zittend kunt uitvoeren. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om dit op een halterbank of fitnessmat te doen. 
Symmetrische trainingen zorgen voor een perfecte balans tijdens de uitvoering van de oefeningen, over het algemeen wordt er dus ook gekozen voor oefeningen met 2 dumbellsets.

Beginners
Het kiezen van het juiste gewicht dumbells is van groot belang voor het  resultaat van je trainingen  en de minste kans op blessures. Omdat deze set bestaat uit verschillende schijven en je hiermee het gewicht van je training kunt bepalen van 2 tot 22 kg, is deze set zeer geschikt voor zowel de beginner als de meer gevorderde trainer. 

Voor vrouwen raden we aan om te beginnen met 2 kg per dumbell, mannen kunnen beginnen met 2-5 kg. 

Specificaties
Meer informatie
SKU RSCO058
EAN 8718924613900
Conditie new
Leverancier RS Sports
Producttype Halterstangen
Reviews
Anderen bekeken ook
Scroll to top