Stacker 2 Ephedra Free (100 servings)
Korting 23%

Stacker 2 Ephedra Free (100 servings)

Korting 23%
€ 19,95 € 25,95
Productomschrijving

STACKER 2 (EFEDRA VRIJ)

Het succes van Stacker begon in de VS met de introductie van Stacker 2. Destijds was het een uniek product dat effectieve vetverbranding, zonder nare bijwerkingen (zoals opgejaagd gevoel) mogelijk maakte. In de tussentijd is er veel veranderd en heeft Stacker krachtigere versies ontwikkeld. Toch is de Stacker 2 nog steeds reuze populair en behoort en al jarenlang tot een van de succesvolste vet verbrandings-formules in de VS en in Europa.

HOE WERKT DE STACKER 2?

Stacker 2 bevat een unieke formule, waaronder het gepatenteerde Tri-Guggel Lyptoid3 Complex. Met Stacker 2 heb je een hogere stofwisseling en zal je sneller vet verbranden.

WANNEER GEBRUIK IK STACKER 2?

Stacker 2 kun je uitstekend gebruiken wanneer je op een rustige manier af wilt slanken. Bijwerking zijn door de unieke formule zo goed als uitgesloten. Hierdoor past Stacker 2 uitstekend bij een afslankkuur tijdens school of kantoorwerk. Je houdt je aandacht bij het werk en ondertussen wordt het vet langzaam maar zeker verbrand. Zoek je een sterker product, omdat je sneller of meer resultaat wilt, kies dan voor de Stacker 4 of de 7-PhenylStack.

 INHOUD

100 capsules

GEBRUIKSAANWIJZING

Neem 1 capsule na de maaltijd. Nooit meer dan 3 capsules per dag.

Waarschuwing: Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als cafeïne. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) gebruiken als afslankmiddel. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Alle sportvoeding bij Fitnessdelivery is ephedra, doping, steroiden en pro hormonen vrij!

Specificaties
Meer informatie
SKU ST2
Weight 0.000000
EAN 358286941006
Conditie Nieuw
Leverancier Stacker
Producttype Sportvoeding
Verstelbaar Nee
Reviews
Scroll to top