Stacker 100 % Whey pot (908 gram, 30 servings)

Stacker 100 % Whey pot (908 gram, 30 servings)

Niet op voorraad
Productomschrijving

STACKER 100% WHEY

Er is keus uit honderden proteïnes, elk met een andere samenstelling. Waar wil jij voor gaan? Wat is jouw doel? Als jouw doel is om spieren (en geen vet) op te bouwen, dan zul je niets hebben aan laag gedoseerde proteïnes die voor 40% uit koolhydraten bestaan. Wat jij nodig hebt is een product dat voor 100% aansluit bij jouw doelstelling. Wat jij nodig hebt is Stacker 100% Whey.

DE VOORDELEN VAN 100% WHEY

  • Jouw basis voor optimale spiergroei.
  • Bevat enkel whey met de hoogste biologische waarde.
  • Vermindert ongewenst katabolisme.
  • Zonder suiker en aspartaam vrij.
  • Lost volledig op, geen klonten.
  • Een overheerlijke (romige) shake.

Stacker 100% Whey staat niet alleen bekend om de lekkere smaak, het volledig vrij zijn van dik makende suikers en slechte vetten, maar staat vooral bekend als het perfecte proteïne supplement als basis binnen jouw trainings en herstelprogramma. Stacker 100% Whey is jouw basis om snel flinke spieren op te bouwen.
Niet alleen krachtsporters hebben baat bij 100% WHEY, maar iedereen met een hogere proteïne behoefte. Dus binnen vrijwel iedere tak van sport, tijdens perioden van herstel na fysieke inspanning, of als eiwitaanvulling in een vegetarisch dieet. Stacker 100% Whey kan zelfs binnen een afslankprogramma gebruikt worden als gezonde maaltijdvervanger en smaakt ook nog eens heerlijk als een echte milkshake.

ONGEKEND HOGE VOEDINGSWAARDE

De meeste populaire proteïnes bevatten, als je goed naar het label kijkt, een hoog percentage koolhydraten. Laat je niet voor de gek houden! Jij wilt proteïne (vetvrije spiermassa), geen weight gainer (massa en vet kweken). Daarom bevat Stacker 100% Whey een hoog percentage aan de beste kwaliteit eiwitten en 0% vetten. In 100% WHEY zijn de bioactieve eigenschappen van whey intact gebleven. Hierdoor stijgen de lichaamswaarden aan groeifactoren (IGF-1, TGF-ß1, en TGF-ß2) en profiteer je bovendien van de postieve eigenschappen van fosfolipiden, immunoglobuline en lactoferrine. Iedere dosering van 30 gram bevat 24 gram hoogwaardige proteïne. Dit bestaat voor maar liefst 45% uit essentiële aminozuren (EAA’s). Maar dat is nog niet alles. Wat te denken van 5,4 gram aan BCAA’s per dosering en 4 gram aan Glutamine? Zulke waarden vind je alleen bij een hoogwaardig product als 100% WHEY! 100% WHEY is een ‘instantized’ product en mixt dus gemakkelijk in iedere vloeistof. Een shake zal altijd het lekkerst smaken indien je shaked met 300 ml melk, maar Stacker 100% Whey zou je zelfs kunnen drinken door het met een vork te roeren in een 200 ml longdrink met koud water. En zelfs dan smaakt het nog lekker.  

VOEDINGSWAARDE EN INGREDIENTEN PER SERVING

Wei proteïne (wei proteïne concentraat, wei proteïne isolaat, wei peptides) Emulgator (lecithine [E 322]) Smaakstoffen, kleurstof, zoetstoffen (acesulfaam-K [E 950], sucralose [E955]) Anti-klontenmiddel (tri calciumfosfaat [E 341])

GEBRUIKSAANWIJZING

Mix of shake 2 maatscheppen 100% Whey (circa 30 gram) met 300 ml melk (aanbevolen), fruitsap, of water. Bij zwaardere trainingsactiviteit tot 4 schepjes (120 gram) per dag innemen.

TIP

Heerlijk om door de magere kwark of yoghurt te mengen!

Alle sportvoeding bij Fitnessdelivery is ephedra, doping, steroiden en pro hormonen vrij!

 
Specificaties
Meer informatie
SKU STWP
Conditie Nieuw
Leverancier Stacker
Producttype suplement
Garantie onderdelen 1 jaar
Reviews
Anderen bekeken ook
Scroll to top