SandRope Battle Rope

SandRope Battle Rope

Niet op voorraad
Productomschrijving

De SandRope geeft je de voordelen van een “high intensity” battle rope training, maar neemt minder ruimte in beslag, heeft geen ankerpunt nodig en geeft een veel grotere variëteit aan oefeningen! De SandRope™ is een neoprenen hoes gevuld met zand dat zich in de hoes kan verplaatsen. Waar een normale “heavy” battle rope een lengte van 15 tot 20 meter in beslag neemt, is de SandRope™ met een lengte van slechts 3 meter ideaal voor kleinere ruimtes!

Hyperwear’s SandRope battle ropes zijn gevuld met 7 kg zand, vergelijkbaar met een standaard rope van 10 meter met een doorsnede van 25 mm. De flexibele neoprenen hoes van de SandRope heeft een doorsnede van 40 mm en creëert een stevige grip voor de handen, zonder vervelende vezels los te laten, zoals bij traditionele ropes. Het grootste voordeel van de SandRope:

• Perfect voor kleinere ruimtes: neemt slechts 3m ruimte in beslag! 
• Geen ankerpunt nodig! 
• Meer variatie in oefeningen!

De SandRope geeft je een total body workout met meer resultaten in minder tijd! De veelzijdigheid van het product maakt het mogelijk om verschillende spiergroepen te trainen: varieer met de weerstand, door te beginnen met twee handen, alternerend te trainen, of te werken met twee SandRope tegelijkertijd!

De SandRope wordt geleverd gevuld met zand en anker. De optionele SandRope Collar is een strap die het zand op zijn plek houdt voor een goede grip. 

 

Specificaties
Meer informatie
SKU SRBR
Conditie new
Leverancier Hyperwear
Verstelbaar Nee
Reviews
Anderen bekeken ook
Scroll to top