Gymbal RS Sports anti burst met pomp rood
Korting 22%

Gymbal RS Sports anti burst met pomp rood

Korting 22%
€ 13,95 € 17,95
Productomschrijving

De Gymbal RS anti-burst is een ideaal hulpmiddel om in de comfort van je eigen huis een volledige workout te kunnen doen. Deze gymbal kan zelfs bij intensief gebruik een gewicht dragen tot 180 kg en is daarmee geschikt voor iedereen. Op de zijkant van deze gymbal staan zeer veel verschillende oefeningen afgebeeld, zo heeft u ze altijd bij de hand en kunt u direct aan de slag. 
Thuis trainen met een gymbal heeft meerdere voordelen: omdat je werkt op een instabiele ondergrond train je niet alleen je oppervlakkige spieren, maar ook de spieren die dieper liggen. Het balancerende effect zorgt ervoor dat meerdere spieren actief meewerken aan het correct verdelen van je gewicht, hierdoor haal je veel meer uit je workout. Ook is de gymbal goed voor balans en stabiliteit, niet voor niets is het een populair hulpmiddel dat veelvuldig in de fysiotherapie gebruikt wordt. 

Omschrijving:

  • Een stevige kwaliteit anti-burst
  • Oefeningen afgebeeld op de bal
  • Diameter van 65cm
  • Geleverd met Gymbal pomp
     

Training
Voor de gymbal bestaan er talloze oefeningen, een grote verzameling van deze oefeningen staat afgebeeld op de gymbal zelf. 
Je kunt alleen de gymbal gebruiken als hulpmiddel, maar je kunt er ook voor kiezen om aanvullend te trainen met bijvoorbeeld dumbells. Bekende oefeningen op de gymball zijn crunches, gewichtheffen en push-ups. Welk lichaamsdeel u ook wilt trainen, met de gymball sta je volledig voorbereid aan de start.  

 

Specificaties
Meer informatie
SKU RSFI125-GYMBALR-1
EAN 8718924612651
Conditie new
Leverancier RS Sports
Product lengte 65 cm
Product breedte 65 cm
Product hoogte 65 cm
Afmeting (LxBxH) 65 x 65 x 65 cm
afmeting (doorsnede) 65 cm
Belastbaar gewicht 140 kg
Producttype Gymball
Kleur rood
Materiaal_1 Kunststof
Klasse Semi-professioneel
Garantie thuisgebruik 2 jaar
Reviews
Scroll to top