RS Sports foamroller variety set

RS Sports foamroller variety set

RS Sports foam roller l 90 cm l Ø 15 cm l blauw   + € 0,00
RS Sports Intense Foam roller l 33 cm l Ø 14 cm l oranje   + € 0,00
RS Sports Full foam roller l 40 cm l Ø 15 cm l blauw   + € 0,00

* Verplichte velden

In deze set:

  € 57,95

  Productomschrijving

  Fitnessdelivery geeft op alle foamrollen nog eens extra korting. Bij aanschaf van alle foamrollen krijg je nog eens extra 5% korting!

  De set bestaat uit de volgende foamrollen:

  RS Sports Full Foam roll

  • De RS Sports Full Foam roll geeft steun en extra comfort tijdens pilates oefeningen of tijdens yoga lessen. Het EVA Foam zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de krachten op uw rug, schouder of nek. Tevens heeft de RS Sports Full Foam roll een masserende functie. Hiermee zal een spier beter doorbloed worden en eventuele stress verminderen. Alleen verkrijgbaar in de kleur blauw. De RS Sports Full Foam roll heeft een doorsnede van 150mm en een lengte van 900mm.

  RS Sports Intense Foam Roller

  • De RS Sports Intense Foam Roller is een speciale foam roller. Door de geribbelde textuur wordt de massage intensiever. Een normale foam roller voelt als een rubberen cilinder, maar de RS Sports Foam Grid Roller voelt als een massage en vooral gericht op drukpunten of "triggerpoints"  in het lichaam. En dit verschil merk je ook in je lichaam. Stress verminderd lokaal op plekken als de onderrug of je bovenbenen.  Het oppervlak van de RS Sports Intense Foam Roller geeft een extra stimulans aan je bloedsomloop. Een foam roller is een goed hulpmiddel voor massage oefeningen en een goede aanvulling op veel sport trainingen. In yoga wordt de foam roller vooral gebruikt voor het masseren van spieren en het stimuleren van myofascia; spieren en bindweefsel die bepalend zijn voor de flexibiliteit en mobiliteit van je lichaam. Regelmatig gebruik van een foam roller kan vastzittende spieren los maken, de flexibiliteit verhogen en littekenweefsel verminderen.
  • Breedte 33cm. 
  • Diameter van 14 cm.

  Rs Sports Full Foam roll 40cm 

  • De Rs Sports Full Foam roll 40cm heeft een masserende functie, dat zal zorgen voor een goede doorbloeding op plekken waar je spierpijn hebt. De gelijkmatige verdeling van drukpunten op je lichaam geeft het gebruik van deze rol tijdens pilates of yoga lessen extra comfort. Het kleine formaat is handig mee te nemen in je sporttas. Hierdoor heb je altijd jou eigen foamrol bij de hand, praktisch en hygiënisch!
  • Materiaal: EVA
  • Afmeting: 40 x 15 x 15 cm (lxbxh)
  • Kleur: Blauw
  • Gewicht: 300 g
   
   
   
  Specificaties
  Meer informatie
  SKU RSCO048
  EAN 8718924614129
  Conditie new
  Leverancier RS Sports
  Producttype Foamroller
  Verstelbaar Nee
  Reviews
  Anderen bekeken ook
  Scroll to top