Obsidian slide board

Obsidian slide board

€ 89,95
Productomschrijving

OBSIDIAN SLIDE

Hierbij presenteren wij OBSIDIAN™, de revolutionaire work-out die zorgt voor strakke bilspieren, strakke benen en strakke buikspieren. Door middel van veelzijdige oefeningen zoals: cardio, krachttraining, snelheid, behendigheid, balans en core oefeningen. OBSIDIAN™ is gemaakt van HDPE! Hiermee hebben we een krachtig trainingsproduct ontworpen dat binnen 6 tot 12 weken iedere spiergroep sterker maakt.

 

De heen en weer glijdende bewegingen versterkt de spieren snel en vergt een topprestatie van uw lichaam! OBSIDIAN™ fitness zorgt met het nagenoeg wrijvingsloze oppervlak dat het extreme resultaten oplevert. De glijdende bewegingen zorgen voor een strakker lichaam, het ontwikkelt harde buikspieren en vaagt jouw vet voorgoed weg! De DVD's bevatten meer dan 100 oefeningen en de work-outs duren 30 minuten.


WAAROM DE OBSIDIAN™ WORK-OUT?

• Extreem calorie verbranding, resulteert in hoog gewichtsverlies
• Een work-out met een hoge intensiteit
• Versterkt vele spiergroepen
• U werkt aan een betere houding
• Geeft u kracht en zelfvertrouwen


VOOR WIE IS DE OBSIDIAN™ WOURKOUT BEDOELD?

De work-out is voor iedereen tussen de 16 en de 65. Van de beginners DVD tot aan het geavanceerde fitness niveau. De OBSIDIAN™ work-out is namelijk ontworpen door personal trainers! Vorm is onze hoogste prioriteit, zodat iedereen uitstekend resultaat kan boeken. Als je last hebt van je heup, knie of enkels kan de OBSIDIAN™ jouw spieren en botten versterken. Door de hoge intensiteit en low impact oefeningen bewegen alle spiergroepen. Dit fitnessapparaat is echt een musthave, Als je gezondheidsproblemen hebt, is het verstandig eerst een dokter te raadplegen.


HOE VAAK MOET IK DE OBSIDIAN™ WORK-OUT DOEN?

Je zult onmiddellijk verandering merken in jouw lichaam. Doe de OBSIDIAN™ work-out één keer per week in aanvulling op uw gebruikelijke work-out routine. Als je meer wilt dan “slechts” een work-out en de OBSIDIAN™ work-out 2 keer per week uitvoert, zal je lichaam letterlijk transformeren!

Specificaties
Meer informatie
SKU Obsidian
Weight 0.000000
Conditie new
Garantie thuisgebruik 2 jaar
Garantie onderdelen 1 jaar
Reviews
Scroll to top