Hyper Vest Pro

Hyper Vest Pro

Niet op voorraad
of 79,98 in 3 termijnen Betaal het eerste termijn direct via iDeal en het tweede en derde termijn na 30 en 60 dagen.
Geen BKR registratie, geen rente, geen onvoorziene kosten. Transactiekosten: €0,-
Productomschrijving

Hyper Vest Pro is een revolutionair nieuw type gewichtsvest van Hyper Wear. Het Hyper Vest creëert het effect van extra massa wat evenredig verdeeld is rondom de romp, bedoeld om extra weerstand te produceren tijdens het bewegen. Door te trainen met dit ‘extra lichaamsgewicht’ kunnen trainingsresultaten enorm toenemen. 

Het Hyper Vest Pro is toepasbaar tijdens sportspecifieke training en fitnesstraining. Daarnaast heeft het Hyper Vest een positief effect op oefeningen ter bevordering van gewichtsverlies, algemene gezondheid en revalidatie. Het gepatenteerde ‘control system’ zorgt ervoor dat de gewichten evenredig over het Hyper Vest Pro verdeeld zijn en dat het Hyper Vest strak om het bovenlichaam aansluit. 

Het Hyper Vest Pro bestaat uit tientallen compartimenten, waarin kleine gewichtjes geplaatst kunnen worden. Per compartiment kunnen zelfs twee gewichtjes worden geplaatst om het totaalgewicht en daarmee de weerstand op spieren te verdubbelen. Het vest is elastisch rondom de borst in horizontale richting, wat het mogelijk maakt om ongehinderd te ademen, terwijl het gewicht op zijn plaats blijft. De ruime armsgaten, de V-vorm rondom de nek en de korte taille zorgen voor een volledige bewegingsvrijheid tijdens het dragen van het Hyper Vest Pro. De elastische veters aan de zijkant van het vest zorgen voor een ideale compressie rondom de hele romp. 

De ideale gewichtsverdeling, de perfecte pasvorm en het gebruik van ademend materiaal maken het dragen van het Hyper Vest PRO comfortabel en maakt vrij bewegen in alle richtingen mogelijk.

Verkrijgbaar in S t/m XXL en wordt geleverd inclusief gewichten 
(S: 5 lbs/2,3 kg / M t/m XXL: 10 lbs/4,5 kg). 

Elk Hyper Vest Pro is te verzwaren met extra gewichten 
(maximaal 2 gewichtjes per compartiment):

  • S: tot maximaal 23 lbs/10,5 kg
  • M: tot maximaal 26 lbs/12 kg
  • L: tot maximaal 34 lbs/15,5 kg
  • XL: tot maximaal 46 lbs/21 kg
  • XXL: tot maximaal 66 lbs/30 kg
Specificaties
Meer informatie
SKU HWVPRO
Conditie Nieuw
Leverancier Hyperwear
Producttype gewichtsvest
Kleur grijs
Klasse Professioneel
Garantie onderdelen 1 jaar
Reviews
Anderen bekeken ook
Scroll to top