Fitnessdelivery bokszakpakket

Fitnessdelivery bokszakpakket

Productomschrijving

Wilt u meteen thuis aan de slag? Kies dan voor dit Bokszakpakket bestaande uit een bokszak van 180 cm, een muursteun voor bevestiging aan de wand en een zakhandschoen om te stoten. U kunt hiermee direct uw favoriete sport beoefenen en thuis de nodige trainingsuren maken.
De Bokszak “Classic” wordt al geproduceerd sinds de beginjaren '80. Sterk en geschikt voor iedereen, zowel in de sportschool als thuis. De bokszak “Classic” is gemaakt van zeer duurzaam bisonyl. De bokszakken zijn allen extra stevig gestikt om uitscheuren te voorkomen. De bokszakken worden gevuld met nieuw ingekocht versneden textiel, dit om schimmelen en stank te voorkomen en om er zeker van te zijn dat er geen harde voorwerpen in de vulling terecht komen zoals metaal, ijzer en steentjes.
De bokszakken worden geleverd met bijbehorende 4-puntketting en worden ingepakt in een zeer stevig transparant plastic.

Deze muursteun voor de bokszak wordt aan de muur bevestigd. De muursteun wordt geleverd in een compacte doos, schroeven en bouten worden meegeleverd. De maximale belasting is 70 kg en de muursteun komt 75 cm van de muur.

Xpeed zakhandschoen Leder
Deze lederen handschoen met klittenbandsluiting is zeer geschikt voor training op de bokszak. De zakhandschoen zorgt voor de nodige bescherming van uw handen en de klittenbandsluiting geeft ook nog extra steun.

Specificaties
Meer informatie
SKU Fitnessdelivery bokszakpakket
Kleur zwart
Verstelbaar Nee
Reviews
Scroll to top