Dynamax Elite medicine ball l 2 t/m 12 kg

Dynamax Elite medicine ball l 2 t/m 12 kg

Niet op voorraad
of 37,65 in 3 termijnen Betaal het eerste termijn direct via iDeal en het tweede en derde termijn na 30 en 60 dagen.
Geen BKR registratie, geen rente, geen onvoorziene kosten. Transactiekosten: €0,-
Productomschrijving

De Dynamax Elite ballen zijn sterker dan de normale Dynamax Medicine Balls en hebben een standaard diameter van 35,5 cm zijn verkrijgbaar in gewichten variërend van 2 t/m 12 KG.

De Medicine Ball  is een veelzijdig trainingsproduct dat al zeer lange tijd wordt gebruikt bij revalidatie en krachttraining.  Het gewicht van de medicine ball kan met de juiste toepassing de kracht, coördinatie en stabiliteit verbeteren en daarmee bijdragen aan betere prestaties en blessures voorkomen. Het gewicht dient net zwaar genoeg te zijn om voldoende weerstand te bieden zonder dat dit ten koste gaat van de techniek en de snelheid van de beweging.  De kracht die het lichaam moet absorberen bij het gooien en vangen van de medicine ball vergt reactiviteit en  stabiliteit, met name in de core. 

De unieke kenmerken van de Dynamax Medicine Ball zijn het standaard formaat (35,5 cm) en de comfortabele grip, die ervoor zorgen dat de ballen zacht en gripvol aanvoelen. Het standaard formaat zorgt ervoor dat de Dynamax Medicine Balls altijd op schouderbreedte vast kunnen worden gepakt waardoor een correcte lichaamshouding wordt gepromoot.

Het  impact absorberende vermogen van de Dynamax Medicne Balls maakt het mogelijk om de bal met maximale kracht en snelheid te gooien en te vangen. Tevens zorgt de ‘zachtheid’ van de bal voor extra trainingsmogelijkheden die met een normale gangbare medicineball niet uitvoerbaar zijn.

Dynamax Medicine Balls bestaan voor 70% uit gerecycled materiaal. Het ontwerp en de samenstelling van de Dynamax Medicine Balls zorgt ervoor dat ze vormvast en in balans blijven.

  • Elite uitvoering (sterker).
  • Standaard diameter van 35,5 cm.
  • Verkrijgbaar in gewichten variërend van 2 - 14 kg (4-30 lbs).
  • Duurzaam, slijtvast en de stevigste onder de medicine ballen.
 
 
Specificaties
Meer informatie
SKU 58060DE
Conditie Nieuw
Leverancier Dynamax
Producttype Medicine ball
Kleur zwart
Materiaal_1 Kunststof
Klasse Professioneel
Garantie onderdelen 1 jaar
Reviews
Scroll to top