RS Sports Functional training mobility set

RS Sports Functional training mobility set

RS Sports Suspension trainer l incl draagtas   + € 0,00
RS Sports Intense Foam roller l 33 cm l Ø 14 cm l oranje   + € 0,00
RS Sports Trainingswiel Pro   + € 0,00
Power band - light - geel   + € 0,00
Power band - medium - paars   + € 0,00

* Verplichte velden

In deze set:

  € 80,95

  Productomschrijving

  De Functional training mobilityset is de perfecte set voor het trainen van uw mobiliteit. Fitnessdelivery heeft verschillende artikelen voor u samengesteld om op een z’n makkelijk mogelijke manier aan uw mobiliteit te werken. Deze set geeft u 10% extra korting, dan wanneer u deze artikelen los bij ons besteld.

  Deze mobilityset bestaat uit de volgende artikelen:

  Intense Foam Roller
  De RS Sports Intense Foam Roller is een speciale foam roller. Door de geribbelde textuur wordt de massage intensiever. Een normale foam roller voelt als een rubberen cilinder, maar de RS Sports Foam Grid Roller voelt als een massage en vooral gericht op drukpunten of"triggerpoints"  in het lichaam. En dit verschil merk je ook in je lichaam. Stress verminderd lokaal op plekken als de onderrug of je bovenbenen.  Het oppervlak van de RS Sports Intense Foam Roller geeft een extra stimulans aan je bloedsomloop.

  - Breedte 33cm. 
  - Diameter van 14 cm.

  Trainingswiel Pro
  Het Trainingswiel Pro van RS Sports is een zeer robuste buiktrainer die je makkelijk in elkaar zet. Met dit trainingswiel heb je veel trainingsplezier. Dit ontwerp geeft jou als gebruiker zekerheid in handen te hebben en met een breed profiel, wat rond is gegoten, kan je tot een horizontale poistie gaan. Dit wiel geeft in vergelijking met andere trainingswielen je minder balans. Dit heeft te maken met het ronde maar bredere wiel.
  - Kleur: Zwart
  - Handvat: Extra dik Foam
  - Bijzonderheden: Extra breed wiel 

  Suspension trainer
  Met de Suspension trainer RS kunt u overal trainen. Hij is zo ontworpen dat u hem gemakkelijk bevestigd aan een boom, stelling, haak of deur. Zo houdt u uw training gemakkelijk afwisselend. Train waar u wilt, en wanneer u wilt. Vergroot uw kracht, vergroot uw uithoudingsvermogen en vergroot uw stabiliteit. Net als de originale TRX trainer is ook deze suspension trainer RS in te stellen op verschillende lengtes. Doordat de variaties aan oefeningen zo uitgebreid zijn kun je alle spiergroepen trainen met je eigenlichaamsgewicht. Van bovenbenen tot schouders of van biceps tot je buikspieren. Alles is mogelijk!

  De suspension trainer wordt geleverd met uitgebreide handleiding.

  Powerbands zwart en paars
  Met de RS Sports Powerband heb je een zeer effectieve tool in huis die je helpt makkelijke zware oefeningen zoals pull ups, push ups en jumps op te bouwen. Het is niet voor iedereen even makkelijk om je zelf op te trekken. Met de RS Sports Powerband kun je dit bijvoorbeeld mooi opbouwen in 5 stappen. Je begint  met de ondersteuning van je pull up met de Blauwe power band om vervolgens steeds meer zelfstandig je gehele lichaam om hoog te trekken en een steeds dunnere RS Sport Powerband te gebruiken om uiteindelijk zonder enige hulp jezelf op te trekken. 

  Specificaties
  Meer informatie
  SKU RSCB049
  Conditie Nieuw
  Leverancier RS Sports
  Producttype Crossfitset
  Klasse Thuisgebruik
  Garantie thuisgebruik 2 jaar
  Garantie onderdelen 1 jaar
  Reviews
  Anderen bekeken ook
  Scroll to top