RS Sports Functional training conditioning set

RS Sports Functional training conditioning set

Productomschrijving

Je conditie naar een hoger niveau brengen? Dan is deze Functional training conditioningset echt iets voor jou. Fitnessdelivery heeft deze set samengesteld met de meest gebruikte items bij conditie gerichte trainingen in Functional training. Deze set geeft u 10% extra korting, dan wanneer u deze artikelen los bij ons besteld.

Deze conditioningset RS Sports bestaat uit de volgende items: 

Medicine Balls
De Medicine Balls zijn gemaakt van synthetisch rubber met een binnenbal die met lucht opgepompt kan worden. De medicine Balls hebben een structuur die een stevige grip geeft. Door de binnenbal op te pompen stuitert deze waardoor meer oefeningen mogelijk zijn.
Het trainingsgewicht van de Medicine Ball dient net zwaar genoeg te zijn om voldoende weerstand te bieden aan de spieren zonder dat dit ten koste gaat van de techniek en de snelheid van de uitvoerende beweging. In de laagste gewichtsklasse zijn Medicine Balls uitermate geschikt voor revalidatie training.

RS Sports verstelbare speedrope
Met de RS Sports verstelbare speedrope heb je een 300cm lang springtouw in handen die je naar wens kan verstellen. Makkelijk te veranderen in lengte zodat iedereen op zijn of haar juiste lengte kan springen. Ideaal voor een training met meerdere personen. De snelheid waarmee er met dit springtouw gewerkt kan worden komt vooraal tengoede in de sporten boksen of kickboksen. Ook kan het een meerwaarde zijn tijdens functional training (double unders/triple unders) of een bootcamp.Deze snelheid wordt gegenereerd door de speciaal aangebrachte lagering in het handvat. Hiermee zal het RS Sports verstelbare speedrope zich onderscheiden van andere speedropes.

  • Materiaal: Staal
  • Gelagerde handvatten
  • Geen spiraalvorming, de kabel hangt recht uit en raakt niet in de knoop
  • Eenvoudig met de hand te verstellen, geen gereedschap nodig
  • Lengte: 300cm

RS Sports agility ladder
De RS Sports agility ladder (ook wel speedladder genoemd) is een zeer effectief middel om tijdens de trainingen aandacht te geven aan het trainen van snelheid en coördinatie. Daarnaast geeft het tijdens een eventueel revalidatie programma extra aandacht aan fijne motoriek, denk aan hand-oog of voet-oog coördinatie. Met een bijgeleverde nylon draagnet is de agility ladder makkelijk om mee te nemen en op te ruimen. De lengte van de RS Sports agility ladder is 4,5 meter en heeft 8 verstelbare latten. 

  • Kleur: Rood-oranje 

RS Sports Powerbag 10KG
Het trainen met een RS Sports Powerbag lijkt veel op het trainen met de Kettlebells. Je traint en verbeterd de knijpkracht. Door het vasthouden van de powerbag zullen je onderarm spieren hard moeten werken, waardoor de kracht in de armen enorm gaat toenemen. De powerbags kunnen veelzijdig gebruikt worden bij bijvoorbeeld: squats, presses, klimmen, slepen en gooien.

Specificaties
Meer informatie
SKU RSCB050
Conditie Nieuw
Leverancier RS Sports
Producttype CrossFit conditioningset
Klasse Thuisgebruik
Garantie thuisgebruik 2 jaar
Garantie onderdelen 1 jaar
Reviews
Scroll to top