Crossfit bodyweightset RS Sports

Crossfit bodyweightset RS Sports

RS Sports Chinningbar l optrekstang   + € 0,00
RS Sports Gewichtsvest l 15 KG l zwart   + € 0,00
Power band - extra light - rood   + € 0,00
Power band - light - geel   + € 0,00
Power band - medium - paars   + € 0,00

* Verplichte velden

In deze set:

  € 126,95

  of 42,32 in 3 termijnen Betaal het eerste termijn direct via iDeal en het tweede en derde termijn na 30 en 60 dagen.
  Geen BKR registratie, geen rente, geen onvoorziene kosten. Transactiekosten: €0,-
  Productomschrijving

  Crossfit draait voor een groot gedeelte om het trainen met eigen lichaamsgewicht. Fitnessdelivery heeft een bodyweightset samengesteld die dit mogelijk maakt. De verschillende powerbands maken met mogelijk om diverse oefeningen met verschillende sterkte banden te trainen. Deze set geeft u 10% extra korting, dan wanneer u deze artikelen los bij ons besteld.

  De bodyweightset RS Sports bestaat uit de volgende items: 

  Optrekstang RS Sports
  Met deze optrekstang haal je dus een zeer complete workout in huis, waarbij extra gewichten niet snel nodig zijn. De optrekstang kun je zowel aan de muur als aan het plafond bevestigen. Wanneer je de optrekstang aan het plafond bevestigd kun je de handvatten draaien. De stang is 120 cm breed en hangt 38 cm van de muur of het plafond en wordt geleverd met bevestigingsbouten.

  • De optrekstang is maximaal te belasten tot: 120 kg

  RS Sports Powerbands: rood, zwart en paars
  Met de RS Sports Powerband heb je een zeer effectieve tool in huis die je helpt makkelijke zware oefeningen zoals pull ups, push ups en jumps op te bouwen. Het is niet voor iedereen even makkelijk om je zelf op te trekken. Met de RS Sports powerband kun je dit bijvoorbeeld mooi opbouwen in 5 stappen. Je begint  met de ondersteuning van je pull up met de Blauwe power band om vervolgens steeds meer zelfstandig je gehele lichaam om hoog te trekken en een steeds dunnere RS Sport Powerband te gebruiken om uiteindelijk zonder enige hulp jezelf op te trekken.

  Gewichtsvest RS 15kg
  Het Gewichtsvest RS 15kg met 30 losse gewichten (zakjes) van 0,4 kg. Ventilerend vest met comfortabele gepolsterde schouders, voorkomt irritatie rond schouders en nek. De gewichtsvest van RS Sports is te verzwaren tot 15 kg, omdat de variatie aan gewicht in het vast zo groot is, is dit vest een uitdaging voor ieder niveau sporter.

   

  Specificaties
  Meer informatie
  SKU RSCB051
  Conditie Nieuw
  Leverancier RS Sports
  Klasse Thuisgebruik
  Producttype Crossfit bodyweightset
  Verstelbaar Nee
  Reviews
  Scroll to top